UA

El Màster en Tributació, a través de la Fundació General de la UA, amplia la signatura de convenis de cooperació per a la realització de pràctiques en empreses

23.11.2020

 

El Màster en Tributació, en el marc de la seua 24a edició, ha signat a través de la Fundació General de la Universitat d'Alacant dos nous convenis de cooperació educativa per a la realització de pràctiques en empreses amb les entitats GARRIGÓS, RUÍZ BENEYTO Y DURÁ (GRBD ABOGADOS) i URDANIZ ASESORES.

En aquest sentit, el director del Màster, el catedràtic Ángel Sánchez, destaca que un dels principals atractius del Màster en Tributació és que els alumnes puguen complementar la seua formació acadèmica amb pràctiques remunerades en empreses i institucions de l'àmbit tributari.

L'objectiu del Màster és formar a autèntics especialistes de la fiscalitat, que puguen dedicar-se tant a l'assessorament fiscal com a la preparació d'oposicions als diferents cossos de l'Administració tributària estatal, autonòmica i local.

El Màster s'imparteix per la UA en col·laboració amb l'Institut d'Estudis Fiscals (Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques), i compta amb el patrocini de Suma Gestió Tributària – Diputació d'Alacant.
 


Patrocina:

 

Compartir en...

Fundació General de la Universitat d'Alacant


Edifici Germá Bernácer (soterrani)
Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent, s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: +34 965 90 98 00
Email: uafg@ua.es

Agència de Colocació autoritzada amb el nº 1000000006.

Per a més informació: uafg@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: informatica@uafg.es

© Fundació General de la Universitat d'Alacant (UAFG) - CIF: G53738308

 

 

Aquesta web utilitza cookies…+info