UA
Logotip UAFG Logotip Facebook Logotip Instagram Logotip Linked IN Icona de correu electrònic Icona de codi QR

Objectius

Constituir un fòrum de formació contínua de caràcter pràctic

La interacció entre la formació universitària i la realitat empresarial, i la necessitat d'una aproximació cada vegada major entre ambdues esferes, requereix un enfocament específic dirigit a la formació d'especialistes en les distintes matèries relacionades amb l'activitat empresarial i professional de qualsevol sector de l'activitat econòmica.

Per a això, l'Escola de Negocis dirigeix la seva atenció a la realització de Cursos, Jornades, Trobades i Seminaris que, partint de la realitat empresarial, simulin actuacions de gestió empresarial a fi de permetre un acostament real a totes aquelles situacions que han d'afrontar-se en el treball diari.

Amb aquesta activitat, l'Escola de Negocis pretén apropar als seus alumnes, d'una manera pràctica i real, a l'activitat, direcció i gestió de l'empresa en les seves diverses variants.

Programa de pràctiques empresarials

Potenciar les relacions entre el teixit empresarial i professional i la Universitat a través d'acords i convenis de col·laboració és altre dels objectius primordials de l'Escola de Negocis.

D'aquesta manera es pretén que els programes que en la mateixa s'organitzen tinguin com objectiu final una estreta col·laboració amb les empreses, despatxos professionals i les distintes administracions públiques de manera que això redundi en benefici dels alumnes que puguin establir contacte amb les mateixes i, en definitiva, la possibilitat de realitzar pràctiques incorporant-se així al món laboral.

Centre de trobades empresarials

L'Escola de Negocis, des del seu esperit inspirador eminentment empresarial, ocupa un important paper com centre de relacions i nexe d'acostament entre la Universitat i el món empresarial i professional.

En aquest sentit, la seva infraestructura i magnífiques instal·lacions estan obertes a la realització de quantes activitats i trobades empresarials i professionals puguin ser acollits en la mateixa  (Conferències, Jornades, Taules de Debat, Congressos científics, Convencions, .....)

Compartir en...Compartir en Facebook Compartir en Twitter

Escola de Negocis - Universitat d'Alacant


Edifici Germá Bernácer, 1ª planta
Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent, s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)
Tel: +34 965 90 93 73 / +34 965 90 9448
Email: escuela.negocios@ua.es

Per a més informació: escuela.negocios@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: informatica@uafg.es

© Fundació General de la Universitat d'Alacant (UAFG) - CIF: G53738308

 

Aquest lloc web utilitza cookies...+info